Medium Max

Over mij

Ik heb zelf een hele lange periode gehad waarin ik me niet lekker voelde. Ik was ziek, depressief en moe. Het was een erg diep gat waar ik me in bevond. Een gat zonder uitweg naar boven. Tenminste, zo voelde het voor mij. Ik had bijna de hoop opgegeven om verder te willen leven, maar toen gebeurde er iets spectaculairs. Ik begon elke avond een schim naast mijn bed te zien. Eerst was het heel vaag. Elke dag werd het een beetje beter zichtbaar. Ook begon ik dingen te horen in mijn hoofd. Het was alsof ik met iemand belde met een hele slechte verbinding. Ik hoorde alleen maar kleine stukjes.
Ik dacht destijds dat ik gek aan het worden was. Uiteindelijk kon ik het duidelijk horen en zien! Het was een engel, haar naam was Lena. Ik herinner me nog heel goed wat ze die avond tegen me zei: “Hallo Max, mijn naam is Lena en ik ben hier om je weer beter te maken”. Ik dacht, het zal wel, ik ga slapen. Tot mijn verbazing voelde ik me de ochtend erna iets beter, zowel mentaal als fysiek. En elke dag erna weer een beetje beter. Tot ik na ongeveer een maand me weer normaal voelde, niet depressief, niet meer ziek, en weer zin had in het leven.
Er was niks in mijn leven veranderd naast deze ervaring, maar toch heeft ze gedaan wat ze zei. Ik was uiteraard heel erg benieuwd wat dit nou was en hoe het gebeurde. Dus ben ik online gaan zoeken. Ik ben naar mensen toe gegaan die zich een medium noemen. De jaren daarna heb ik meerdere opleidingen, cursussen en workshops gevolgd. Mijn leven is in een paar jaar tijd super veel veranderd en ik voel me veel blijer, gezonder en gelukkiger. Hiervoor heb ik heel veel aan mezelf moeten werken en alle emotionele ballast die ik met me meedroeg moeten opruimen. Ik heb geleerd hoe ik dit ook voor andere mensen kan doen.

Ik heb privé al heel wat mensen geholpen om over fobieën, trauma’s, depressies en zelfs lichamelijke klachten heen te komen. Zou jij dit ook graag willen? Boek dan een consult bij me en dan gaan we samen aan de slag om je weer helemaal te laten stralen!

Recensie
''Max is een prettig en fijn persoon. Het voelt vertrouwd bij hem te zijn. Fijne sessie ondervonden en raad het iedereen aan. Max tevens bedankt voor het openhartige gesprek van beide kanten.'' - P. Wolff
Click Here
Recensie
''Bijzondere ervaring. Max is een rustig en fijn persoon.'' - I. Schippers
Click Here
Recensie
''Hartelijke ontvangst. Fijn om mee te spreken, gevoel van vertrouwen. Is eerlijk en open in zijn communicatie, kan het een ieder aanbevelen!'' - S. Degier
Click Here
Vorige slide
Volgende slide