Medium Max

Lichtcirkels

Een lichticirkel is een fijne en laagdrempelige avond waarin we samenkomen om te groeien in onze eigen processen. Of je nou al jaren bezig bent of net begint met zelfontwikkeling, deze avonden bieden een mogelijkheid tot een volgende stap. We gaan meditaties doen, kleine oefeningetjes en praten over wat we op dat moment kwijt willen.

De cirkel is ook een fijn momentje voor jezelf. Voor veel mensen is kiezen voor jezelf of jezelf iets gunnen een dingetje. Dit is een mooie stap. Als je weer in de auto naar huis zit hangt er toch een gevoel van tevredenheid. Je hebt weer iets moois gedaan en bent vaak weer een stap dichter bij je persoonlijke doelen. Het is altijd een goed idee om met dit soort avonden mee te doen!

Vaak hebben de avonden ook een onoficieel thema. De mensen die samen komen die dag hebben vaak iets gemeen. Dit plan ik nooit maar toch gebeurd het vaak. Niks is te gek, ik zou zeggen kom een keer langs  en ervaar wat de energie je die dag te bieden heeft!

Data: 

  • Dinsdag 02-07-2024


Van 19:30 tot 21:30
Maximaal 10 personen, vol = vol

Bij interesse kun je reserveren via onderstaande kno

Recensie
''Het was een bijzondere ervaring. Ik voelde me ook direct op mijn gemak.'' - C. Dohmen
Click Here
Recensie
''Prettige persoonlijkheid, die je ruimte biedt om jezelf te zijn.'' - C. Ratering
Click Here
Recensie
''Leuke aardige jongen. Heel huiselijk gevoel. Je voelt je gelijk op je gemak. Was een rare maar mooie ervaring.'' - D. Aries
Click Here
Vorige slide
Volgende slide